محمد مهدی مروج الشریعه استاندار خراسان جنوبی، حجت الاسلام محمد تقی عزیزی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، رییس بنیاد شهرستان قاین و تعدادی از مسئولان استانی و شهرستانی با خانواده شهید جاویدالاثر «محمدرضا سبزیان» دیدار کرد و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنان قرار گرفت.
محمد مهدی مروج الشریعه ضمن قدردانی از صبر، ایثار و مقاومت خانواده معظم شهدا، گفت: در تاریخ هر ملت، فراز و نشیبهای تلخ و شیرینی وجود دارد که تعیینکننده سرنوشت و سازنده فرهنگ آن ملت است که در این راستا تاریخ ایران اسلامی نیز همواره شاهد ایثارگری ها و از خودگذشتگی های دلیرمردانی بوده که هدفشان خدمت به خلق و اعتلای نظام اسلامی بوده است.
استاندار خراسان جنوبی از شهدا به عنوان بزرگ مردان این سرزمین و پشتوانه محکم مسئولان یاد کرد که در مسیر خدمت به خلق، جهادگونه گام بر می دارند و یادآور شد: بقای انقلاب اسلامی نیازمند تداوم راه شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
وی دیدار، سرکشی و رسیدگی به مشکلات خانواده های شهدا را تکلیف مسئولان دانست و تصریح کرد: شهدا ارزشمندترین دارایی خود را در راه تحقق اندیشه های امام راحل فدا کردند و تکریم خانواده معظم شاهد و ایثارگر تنها اقدام ناچیز در جهت زنده نگه داشتن یاد و خاطره آنها است.
شهید محمدرضا سبزیان در سال ۱۳۶۶ در عملیات نصر به درجه رفیع شهادت نائل شد.
رسیدگی به مشکلات ایثارگران وظیفه مسئولان است
استاندار خراسان جنوبی رسیدگی به مشکلات خانواده های شهدا را تکلیف مسئولان دانست و گفت: شهدا ارزشمندترین دارایی خود را در راه تحقق اندیشه های امام راحل فدا کردند و تکریم خانواده معظم شاهد و ایثارگر تنها اقدام ناچیز در جهت زنده نگه داشتن یاد و خاطره آنها است.